tilefwnikes paragelies 2531023023
English Store View Greek Store View

Μεταξύ ζωής και θανάτου, ΕΣΥ μπορείς να κάνεις την διαφορά!

Home

RESQME ΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΜΠΡΕΛΟΚ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Κωδ.: diam-resqme
  • Αγοράστε 3 τεμάχια από 15,00 € το καθένα και κερδίστε  4%
  • Αγοράστε 10 τεμάχια από 14,50 € το καθένα και κερδίστε  8%
15,60 €

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Γρήγορη Επισκόπηση

Δυνατότητα εξατομίκευσης με το λογότυπό σας ή το δικό σας μήνυμα για ποσότητα άνω των 300 τεμαχίων ανά χρώμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές χονδρικής ή εξατομίκευσης στο 25310-71946 ή στο sales@firstaidshop.gr

RESQME ΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΜΠΡΕΛΟΚ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Πατήστε διπλό κλικ πάνω στην εικόνα για να την δείτε σε κανονικό μέγεθος

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

  • RESQME ΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΜΠΡΕΛΟΚ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ
  • RESQME ΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΜΠΡΕΛΟΚ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ - ΚΌΚΚΙΝΟ
  • RESQME ΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΜΠΡΕΛΟΚ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΥΡΟ
  • RESQME ΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΜΠΡΕΛΟΚ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ - ΜΠΛΕ
  • RESQME ΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΜΠΡΕΛΟΚ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

* Υποχρεωτικά Πεδία

15,60 €


Λεπτομέρειες

Από τον Νοέμβριο του 2015 το FirstAidShop.gr διακινεί το ΓΝΗΣΙΟ resqme USA στην Ελλάδα σε όλα τα χρώματα και σε χονδρική. 

Το εργαλείο resqme σχεδιάστηκε το 2003 και κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που έχει σχεδιαστεί ως ένα εργαλείο διάσωσης και απεγκλωβισμού σε περίπτωση παγίδευσης ενός θύματος σε αυτοκίνητο.

Οι κακές καιρικές συνθήκες, ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα ή κάποια ηλεκτρονική δυσλειτουργία μπορεί να παγιδεύσει εσάς ή τους αγαπημένους σας μέσα στο όχημα σας.

Το resqme μπορεί να κόψει μπλοκαρισμένες ζώνες ασφαλείας με την κοφτερή του λεπίδα και να σπάσει τα πλαϊνά τζάμια με την ακίδα του. Το RESQME είναι ένα εργαλείο που πρέπει να έχει ο κάθε οδηγός. Είναι ελαφρύ, μικρό αλλά πολύ χρήσιμο. Μπορείτε να το έχετε στα κλειδιά σας ή να το προσαρμόσετε σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου σας έτσι ώστε να είναι πάντα προσβάσιμο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Διαστάσεις: 7,50 x 3.20 cm
  • Βάρος: 17 gr
To resqme έχει σώσει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Ξεκίνησε ως εργαλείο απεγκλωβισμού ομάδων διάσωσης, πυροσβεστικής, αστυνομίας paramedic και κατέληξε ως καθημερινό εργαλείο μπρελόκ στα κλειδιά κάθε ανθρώπου που είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη κατάσταση εγκλωβισμού σε όχημα. Σε αυτό συνέβαλε ο άριστος σχεδιασμός και η απλότητα λειτουργίας του.
 
Το resqme είναι ένα μπρελόκ απαραίτητο για τα κλειδιά κάθε οδηγού που σέβεται τον εαυτό του και τους συνεπιβάτες του. Επιτρέπει με απλές ενέργειες τον ταχύτατο απεγκλωβισμό όταν χρειαστεί. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές εταιρείες αυτοκινήτων ανά τον κόσμο δίνουν δώρο με την αγορά αυτοκινήτου τα κλειδιά σε μπρελόκ resqme!
 
Συνδέεται με τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσω του αποσπώμενου προστατευτικού καλύμματος του κόφτη ζώνης αυτοκινήτου. Τραβώντας το προστατευτικό κάλυμμα αποκαλύπτεται η λεπίδα. Με αυτή αγκιστρώνοντας την ζώνη και τραβώντας διαγωνίως με ελάχιστη δύναμη, θα εκπλαγείτε για το πόσο εύκολα θα την δείτε να κόβεται! Για να ενεργοποιηθεί ο θραύστης κρυστάλλων οι ενέργειες είναι ακόμη ποιο απλές. Ακουμπήστε την μαύρη κεφαλή σε ένα πλευρικό παράθυρο (κατά προτίμηση στην άκρη του) και σπρώξτε προς το παράθυρο μέχρι να απελευθερωθεί η οπλισμένη μόνιμα με ειδικό ελατήριο ακίδα. Το αποτέλεσμα θα είναι το τζάμι να διαλυθεί σε χιλιάδες ακίνδυνα κομμάτια σε κλάσματα δευτερολέπτου.
 
Το resqme είναι επαναχρησιμοποιήσιμο καθώς μετά από κάθε χρήση η ακίδα του επανοπλίζεται αυτόματα και έτσι είναι πάντα έτοιμο προς χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Ο μηχανισμός επανόπλησης και τα κράματα μετάλλων του γνήσιου resqme είναι ανώτερης τεχνολογίας κάτι που εγγυάται την χρήση του κάθε φορά που θα χρειαστεί.
 
Κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στις ΗΠΑ από επαγγελματίες στα θέματα ασφαλείας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.
 
Ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσει κάποιος την λειτουργία του resqme είναι να δοκιμάσει την ισχύ και επανόπληση της ακίδας επάνω σε κάποιο περιοδικό πατώντας την ακίδα σαν να ήταν το τζάμι αυτοκινήτου. Τον κόφτη απλά σε κάποιο παχύ ύφασμα. Σε περίπτωση που θελήσει κάποιος να κάνει δοκιμή επάνω σε κρύσταλλο οχήματος καλό είναι εφόσον πρόκειται για δοκιμή να φορέσει γάντια και γυαλιά ασφαλείας.
 
Το γνήσιο resqme είναι δοκιμασμένο παγκοσμίως στα περιστατικά όπου χρειάστηκε. Υπάρχουν αμέτρητες αναφορές γι αυτό. Οι περισσότερες είναι από επαγγελματίες διασώστες. To FirstAidShop.gr έχει κάνει δοκιμές με διασώστες του Ερυθρού Σταυρού σε μάντρα αυτοκινήτων με απόλυτη επιτυχία. Σε καμία δοκιμή δεν υπήρξε αστοχία λειτουργίας. Γι αυτό έχει βραβευτεί για την μοναδικότητά του και είναι πιστοποιημένο με το CE και την Γερμανική TUV!
 
Το resqme είναι ένα ανεπανάληπτο δώρο ζωής για τον εαυτό σας τους αγαπημένους σας αλλά και για κάθε συνάνθρωπό σας που θα είναι τυχερός να σας έχει κοντά του όταν χρειαστεί.
 
Διατίθεται σε 7 διαφορετικές επιλεγμένες αποχρώσεις.

Δείτε την παρουσίαση του προϊόντος στην καρτέλα "Βίντεο" που βρίσκεται παραπάνω.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επωνυμία RESQME